| Ogłoszenie: |
|---|
Problemy z logowaniem Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ... |
| Ostatnie posty: | |
|---|---|
Zad. z Fizyki Granica słyszalności to natężenie dźwieku 10^(-12) wata/m^2 odpowiada mu poziom glośnośc... | Joy Division Lubimy :] Brud w ich piosenkach jest urzekający... http://www.mp3ex.pl/download_mp3/4541/Joy-...-... |
Beznadziejna sytuacja... Jeżeli nie seksuolog, to może też pomóc Ci psycholog. Umbriel ma rację -za bardzo się s... | 29.11.2008 Urban Decay @ Browar Mieszczański [Wrocław] Silent Killaz , Dubstepforum.pl oraz My Head is Dubby zaprasza... |
![]() ![]() |
program do obrobki zdjec |
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
Szykam jakiegos programu do obrobki fot gdzie mozna dodac ognie, jakies czaszki lub cos w tym stylu
|
||
|
|
|
|
![]() |
|
||
|
|
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
Szykam jakiegos programu do obrobki fot gdzie mozna dodac ognie, jakies czaszki lub cos w tym stylu Proponuję dobry darmowy program japońskiego programisty o nazwie Pixia. Jest on całkowicie spolonizowany.Czaszki i ogień musisz znaleść gdzieś indziej i za pomocą Pixii wmontować (wkleić na zdjęcie). Swoją drogą, troszkę dziwne potrzeby. Ale każdy robi, co lubi. PIXIA lub starsza wersja na której ja działałem: PIXIA 2,8 PZDR |
||
|
|
![]() Początkujący ![]() ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
Do obróbki w ogóle grafiki 2D nadaje się wyśmienicie program GIMP. Jest całkowicie darmowy i jest po polsku. Czego chcieć więcej
|
||
|
|
![]() Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
Ja tez polecam Gimpa to naprawde swietny program graficzny zarowno dla poczatkujacych jak i zaawansowanych uzytkownikow
|
||
|
|
![]() ![]() |