| Ogłoszenie: |
|---|
Problemy z logowaniem Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ... |
| Ostatnie posty: | |
|---|---|
STEAMCAFE-DARMOWY SPOSOB NA WSZYSTKIE GRY I GRE NA WSZYSTKICH SERWACH To jest wersja Steama dla kafejek internetowych, dlatego używanie tego programu przez innych użytk... | program do obrobki zdjec Ja tez polecam Gimpa to naprawde swietny program graficzny zarowno dla poczatkujacych jak i zaawan... |
Jakie są wasze najlepsze gry Logiczne ?? ta tez jest calkiem fajna gra w pokojowke www.runhotel.pl | TIBIA BOT NG 8.31 + Crack DOŚĆ! Dość już tych Tibii i cracków! To nie jest forum dla piratów i złodziei! |
![]() ![]() |
kredka |
|
|
![]() |
|
||
|
|
![]() Początkujący ![]() ![]() Grupa: Użytkownik |
![]() |
Rysuje odkad pamietam. Masz bardzo dobra kreske, jak mowisz, ze to dopiero poczatek. Mozesz troche popracowac nad wlosami (cieniuj przy glowie troszke ciemniej, lub na odwrot) jednak kazdy ma swoja technike. Ja bardziej stawiam na pastele, chociaz teraz jakos przestalam rysowac i wzielam sie troche za pianino... Co do pierwszego rysunku to zrobiles za duzy nos i mogles zrobic wyrazniejsze brwi. A drugi bez zarzucen:). Wczesniej jakos rysowanie bardziej mnie pasjonowalo. Ale moze zaczne znowu...?
Ten post był edytowany przez: bedito (7.07.2008, 11:58)
Załączony/e plik/i
Zdj__cie_6_.jpg ( 4.64kB )
Liczba pobrań: 31
Zdj__cie_29_.jpg ( 8.23kB )
Liczba pobrań: 21
Zdj__cie_33_.jpg ( 6.63kB )
Liczba pobrań: 19
Zdj__cie_35_.jpg ( 9.97kB )
Liczba pobrań: 21
Zdj__cie_45_.jpg ( 7.03kB )
Liczba pobrań: 18 |
||
|
|
![]() |
Widze, ze mamy bardzo podobne zainteresowania:)
|
||
|
|
![]() |
Aha, to przepraszam ^^. Moze porysuje sobie jeszcze w wolnym czasie. Jak Ty stworzysz cos nowego to tez tu wstawiaj:)
|
||
|
|
![]() |
Moj autoportret. Prosze oceniac, oczywiscie jako rysunek:)
Ten post był edytowany przez: bedito (8.07.2008, 13:13)
Załączony/e plik/i
|
||
|
|
![]() HERETYK SEKSUALNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Użytkownik |
![]() |