VOD Ogłoszenia Pogoda Gry Konsole Strona startowa Pliki Forum Hosting Programy Hosting plików Ipla Film
  • 366 for tematycznych
  • 100 MB powierzchni na udostępniane pliki
  • ciekawe fora prywatne
  • e-mail 1 GB bez reklam dla zarejestrowanych
  • grupy znajomych

Login:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siÄ™

Ogłoszenie:
Problemy z logowaniem
+ Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ...
Ostatnie posty:
portal www.glosujteraz.pl
+ Co z tego że pomysł dobry, jak autor tego pomysłu nie potrafił wykorzystać?
23-24.10.10 Jeremy Colson + Krzysztof Misiak & Filip Sojka
+ Jeremy Colson, Krzysztof Misiak i Filip Sojka wystąpią w ramach 19. Międzynarodowego Festiwalu Pe...
Wybór lustrzanki
+ Co do Chrome - zdajesz sobie sprawę, że google poprzez Chrome widzi wszystko co masz na dysku?
co można zrobić z sera pleśniowego?
+ Powiedz, ale tak szczerze: smakuje Ci ta chemia z emulgatorem i glutaminianem sodu? Serio wierzysz Å...

8 Stron V  <1234 ... 8>  
Reply to this topicStart new topic

DREAM THEATER OFICJALNY FANCLUB???, chetni???
Opcje

Goornik

Zaawansowany

Grupa: Stały bywalec

<
post 18.05.2005, 07:25

Wkleiłem link do tego wątku MarCinowi w ProgFan Team. Poinformuję jeśli będzie jakaś odezwa (no chyba że sam tu coś napisze).
Oby Ci zapału wystarczyło, bo z FC trochę zabawy jest.
W pierwszej kolejności napisz te maile do innych FC DT - dobrze żebyś wiedział, jakie wymagania muszą takie FC spełnić.
Co do strony to popieram ideę przekwalifikowania którejś istniejącej (bo i tak w tej chwili są "martwe") - tak, więc pasowałoby dogadać się np. z ProgFan Team.
Kolejna rzecz to zaplanowanie jakiejś strategii tak, aby FC cały czas działał i żeby coś z tego istnienia wynikało.

EDIT:
MarCin obiecał przedstawić sprawe Pjepshowi.

Ten post był edytowany przez: Goornik (18.05.2005, 07:44)

--------------------
...all we need to do is make sure we keep talking...
user posted image

Go to the top of the page

+Quote Post

Mr. Kontekst

<
post 18.05.2005, 07:25
Post #18 |

Quote Post

Pieprz

Nowicjusz
*

Grupa: Użytkownik

<
post 18.05.2005, 10:24

Czesc,

Bardzo fajny pomysl z tym fanklubem DT. Sami kiedys o tym myslelismy, czasu - jak zwykle - nie starczylo. Z tego, co sie dowiadywalem, gdy myslelismy nad tym projektem, najlepiej zrobic najpierw po prostu fanklub, a jak bedzie sprawnie dzialal, wystapic do zespolu o autoryzacje. O ile wiem, wszystkie oficjalne fankluby tak zaczynaly - trudno sie dziwic, w koncu zespol nie autoryzuje czegos, co dziala jak The ProgFan Team, czyli wcale ;))

Co do strony - dawno juz nosilem sie z zamiarem jej zamkniecia, ale szkoda mi bylo oddawac adresu. Teraz widze, ze slusznie. Chyba www.dreamtheater.art.pl bedzie sensownym adresem dla oficjalnego polskiego fanklubu DT :) Nie widze zadnych powodow, dla jakich dotychczasowa zawartosc mialaby zniknac ze strony - zrobmy polskie centrum DT krecace sie wokol dzialalnosci fanklubu.

Chetnie zrobie grafike, moge tez logo (oczywiscie, wlaczajac analize marketingowa itd), machniemy razem z Marcinem lay na XHTML/CSS, a Marcin zapoda swoj piekny CMS :) Z hostingiem nie bedzie problemu, mamy co dusza zapragnie (albo na serwerze www.triger.com.pl, albo na jednym z naszych serwerow - wlasnie nabywamy z MarCinem nowe konta). Obaj pracujemy w "biznesie internetowym", wiec wiemy jak to sie robi - mozemy sie zajac strona techniczna, ale potrzebni beda: redaktorzy newsow, recenzenci, pasjonaci - wszyscy, ktorzy moga cos wniesc w strone. Na pomoc techniczna tez sie nie obrazimy ;)

Co do fanklubu - najlepiej byloby pogadac z szefostwem fanklubu Riverside, z tego co wiem, dobrze maja to zorganizowane, ale to juz Marcin ma z nimi blizszy kontakt.

W ciagu weekendu ruszy nowa strona ProgFan Team, na ktorej mozemy zrobic forum tylko do obgadywania takich wlasnie projektow. Zeby uniknac balaganu, proponuje zaczekac do niedzieli i wtedy zaczac organizacje. Zreszta, jest jeszcze jeden projekt, ktory wymaga takiego obgadania. - ktos mowil na temat fanklubu Pain of Salvation. To (i nowa strona PoS) juz jest w realizacji, chetni do dzialania w fanklubie i przy aktualizowaniu strony moga sie zglaszac na adres pos@painofsalvation.art.pl piszac, co by chcieli robic. Chyba, ze chcecie poczekac do niedzieli, obgadamy sprawe na nowym forum...

Pozdrowka :)

--------------------

+Quote Post

fqjcior

Rozgadany

<
post 18.05.2005, 12:36

Pomysł popieram i chętnie przyłączę się do współpracy jeśli chodzi o recenzje, artykuły, tłumaczenia z ang. newsów, wywiadów itp. Z całą inicjatywą warto się jednak naprawdę pośpieszyć by zdążyć przed...rozwiązaniem DT wink3.gif

Mój mail jakby co: fqjcior@wp.pl

--------------------
"John's one of most unbelievable musicians. I just feel like, Jesus, why bother when you hear a cat like him and Morse and shit." Steve Lukather

+Quote Post

Mefisto

Deranged

Grupa: OFM - Moderator

<
post 18.05.2005, 15:21

Doskonale biggrin.gif

To ja pisalem o fan clubie smile.gif i jestem jak najbardziej Za smile.gif
Moj mejl
Jak ruszy forum to dowal jakims linkiem...

Co do DT to wielkim fanem nie jestem ale jak bedzie potrzebna pomoc to oczywiscie ze jestem do dyspozycji ...

--------------------
user posted image

+Quote Post

cebull

Gaduła +

Grupa: Super Użytkownik

<
post 18.05.2005, 15:51

Jeszcze raz mowie JESTEM ZA. Widze ze wszystko szybko nabiera formy.
Na moja pomoc mozecie liczyc na 100%. Mam czas, w miare wolny umysl i wielkie checi kid.gif

no_man@poczta.fm

Ciesze sie Pieprz ze jestes za.
A co do adrestu, to moze byc lepszy : ) dreamtheater.pl wink3.gif

Do niedzieli

--------------------
Reflection, Restoration, Revelation ?

+Quote Post

sokzdyni

PoczÄ…tkujÄ…cy
**

<
post 18.05.2005, 17:30

Ale sie ciesze:)
Dobrze, pozowlmy sie temu rozkrecic i im szybciej tym szybciej bedziemy mieli autoryzacje od dt:)

Pieprz:na htmlu i na innych takisch to sie nie znam ,ale moge zajac sie fotografia(w przyszlosci na pewno sie przyda) i grafika, no i oczywiscie takie rzeczy jak pisanie artow czy sciaganie newsow.

moj mail sokzdyni@op.pl i gg 4115317

Prosze o jakis kontakt jesli cos mialoby sie ruszyc:)

pzdr

+Quote Post

cz0p3r

Gaduła

<
post 18.05.2005, 21:18

jak widzę coraz więcej ludzi, coraz więcej chęci i zapału... tak trzymać clapping.gif

mój mail - cz0p3r (małpa) interia (kropka) pl

mogę się zająć HTML-em (php niestety jescze nie na takim poziomie na jakim by się chciało dry.gif ), z języka też jestem całkiem niezły, więc tłumaczenia wchodzą w grę itp.

aha, była mowa o jakimś forum nowym, na którym ma być wszystko omawiane. może ktoś rzucić linką tutaj albo na PM? Dzięki z góry smile.gif

fajnie cool.gif

--------------------
GCS d- s+:+ a19 C++>$ !X U--->U P>P+++++ L+>L++ E- W++ N o-- K- w+ O- M- V-- PS+ PE Y PGP+>++++ t>t 5- X++ R+++ tv+ b+++ DI++>+++++ D++>++++ G+ e>+++++ h!>++ r++>+++ z-

+Quote Post

sokzdyni

PoczÄ…tkujÄ…cy
**

<
post 18.05.2005, 22:54

Jak juz bedzie to zapewnie wszscy sie dowiedza.

Choc jest nas juz garstka to nadal wiecej by sie przydalo. agitowac agitowac !!

Wszelkie chwyty dozwolone:)
pzdr

+Quote Post

marcin96

Nowicjusz
*

<
post 18.05.2005, 23:15

Witam :>)

Od strony php pomoc nie będzie potrzebna.. znajomość (x)html się przyda, ale wymagane jedynie będą podstawy - całość będzie zarządzana przez sprawne oprogramowanie dzięki czemu redaktorzy etc. nie będą musieli praktycznie w ogóle się uczyć spraw technicznych. Najważniejsze będzie, aby miał kto się zająć treścią, organizacją, zarządzaniem etc.. ...od strony technicznej wszystko będzie zapewnione :>)

Jeżeli jesteście chętni do współpracy... nie podawajcie tutaj maili - spamboty was złapią ;>) ..najlepiej po prostu wysłać do nas e-mail z formularza na www.calek.info . Odezwiemy się, gdy odpalimy forum dla współpracowników ;>)

Pozdrówki :>)

+Quote Post

Goornik

Zaawansowany

<
post 19.05.2005, 06:51

Ja tylko chciałem potwierdzić słowa MarCina i Pjepsha.
Jeśli chodzi zaplecze techniczne nie macie się co martwić - ProgFan Team wywiązuje się z tego bez zarzutu. Stwierdzam to na podstawie współpracy tegoż zespołu z FC Riverside - IMHO współpraca układa nam się bardzo dobrze. Nie musimy specjalnie martwić się o sprawy techniczne, przez co możemy skupić się na innych rzeczach.
Tak, więc pozostaje tylko stworzyć sprawnie współpracujący zespół, który zajmie się FC DT. Ja w miarę wolnego czasu także chętnie nawiąże współpracę, choć w tym momencie bardziej jestem zainteresowany wspomnianym już tutaj przez Pjepsha projektem utworzenia FC PoS.
Ale o obu projektach porozmawiamy już w odpowiednim miejscu, gdy ruszy forum na nowej stronie ProgFan Team.

--------------------
...all we need to do is make sure we keep talking...
user posted image

+Quote Post

sokzdyni

PoczÄ…tkujÄ…cy
**

<
post 19.05.2005, 09:58

To znacznie ulatwia zadanie.musimy wiec znalezc ludzi chentych do dzielenia sie swoja wiedza i checia do przeszukiwania roznorakich niusow.

Moglibysmy stowrzyc jakis dzial stricte muzyczny (instrumentalny),z tabami ,sprzetem i takimi tam. MOglbym zajac sie jego prowadzeniem, chociaz mysle ze jeszu kilku grajkow na pewno sie znajdzie.
pozdrawiam

Ten post był edytowany przez: sokzdyni (19.05.2005, 10:02)

+Quote Post

Kitke

Mega Gaduła

<
post 20.05.2005, 08:37

Jestem jak najbardziej za zalozeniem FC. Chetnie pomoge przy redakcji strony wink3.gif

--------------------
Kobra bardzo jest niedobra -
Uch - jak Kobra jest niedobra!
Lecz czy to jest jej ach wina?
Ona dziala jak maszyna!
Czlowiek jest ach taki tez -
Jezy sie jako ten jez.
Kazda baba jest niedobra
Jako pierwsza lepsza Kobra
Tak - lecz ona o tym wie -
Co za swinstwo, fuj a fe!

+Quote Post

kirk_pazdzioch

Gaduła +

<
post 20.05.2005, 14:49

QUOTE(sokzdyni @ 19.05.2005, 10:58)
Moglibysmy stowrzyc jakis dzial stricte muzyczny (instrumentalny),z tabami ,sprzetem i takimi tam.
*

Spoko... PiszÄ™ siÄ™ na to. :]

Ludki... Dziś mi się zaczęły długie wakacje... Od jutra biorę się ostro za piłowanie na wiośle i przypominanie sobie jak się gra na klawiszach... To mi będzie zajmowało sporo czasu, ale idea fan-klubu Dreamów jest warta poświęcenia części dnia, więc od jutra zacznę cośik planować i o swoich przemyśleniach będę pisał tutaj. :-)

Pozdro

+Quote Post

cz0p3r

Gaduła

<
post 20.05.2005, 20:14

QUOTE(sokzdyni @ 19.05.2005, 10:58)
Moglibysmy stowrzyc jakis dzial stricte muzyczny (instrumentalny),z tabami ,sprzetem i takimi tam. MOglbym zajac sie jego prowadzeniem, chociaz mysle ze jeszu kilku grajkow na pewno sie znajdzie.
*

jako grajek zgłaszam się bardzo chętnie smile.gif

--------------------
GCS d- s+:+ a19 C++>$ !X U--->U P>P+++++ L+>L++ E- W++ N o-- K- w+ O- M- V-- PS+ PE Y PGP+>++++ t>t 5- X++ R+++ tv+ b+++ DI++>+++++ D++>++++ G+ e>+++++ h!>++ r++>+++ z-

+Quote Post

Kitke

Mega Gaduła

<
post 20.05.2005, 21:39

Z tym dzialem instrumentalnym to bardzo dobry pomysl. Mam multum tabow DT zapisanych w formacie Guitar Pro.

--------------------
Kobra bardzo jest niedobra -
Uch - jak Kobra jest niedobra!
Lecz czy to jest jej ach wina?
Ona dziala jak maszyna!
Czlowiek jest ach taki tez -
Jezy sie jako ten jez.
Kazda baba jest niedobra
Jako pierwsza lepsza Kobra
Tak - lecz ona o tym wie -
Co za swinstwo, fuj a fe!

+Quote Post

8 Stron V  <1234 ... 8>
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

linki sponsorowane Dodaj link sponsorowany
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Opinie użytkowników o telewizorach lcd. Poznajopinię innych, napisz własną!
TAXFIN.PL - portal profesjonalnej wiedzy księgowego - Bezpłatne szkolenia - wypowiedzi najznakomitszych ekspertów - Artykuły pracowników renomowanych kancelarii
Zdobądź nowe kwalifikacje. Praktyczne kursy księgowe w renomowanej firmie gwarancją stabilnej pracy.
wycieczki Egipt wakacje w Egipcie
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Pliki do pobrania
producent:Flavio Antonioli
kategoria:Multimedia
rozmiar:18.58MB
wersja:2574
producent:Opera Software ASA
kategoria:PrzeglÄ…darki
rozmiar:11.98MB
wersja:3390
producent:PepiMK Software
kategoria:Aplikacje zabezpieczajÄ…ce
rozmiar:7.98MB