Ogłoszenia Pogoda Gry Konsole Strona startowa Pliki Forum Hosting Programy Hosting plików Ipla Film
  • 366 for tematycznych
  • 100 MB powierzchni na udostępniane pliki
  • ciekawe fora prywatne
  • e-mail 1 GB bez reklam dla zarejestrowanych
  • grupy znajomych

Login:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Ogłoszenie:
Problemy z logowaniem
+ Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ...
Ostatnie posty:
Fizyka rzut ukosny zadanie pilne
+ Z jaką szybkoscią wyrzucono ciało pod kątem 45 stopni, jeżeli najwyższa wysokość paraboli lo...
Cała Góra Barwinków - Singiel i Promomix płyty Kocham Kłopoty
+ Na stronie www.cgb.art.pl pojawił się pierwszy singiel "Miasto Kobiet" promujący najn...
Napoleońska Książka Roku 2009
+ MORAWSKI RYSZARD, PACZUSKI ADAM Wojsko Księstwa Warszawskiego. Ułani, gwardie honorowe, pospolite ...
Wyszukiwarka mp3 http://muza24.com
+ Witam wszystkich stworzyłem nie dawno Wyszukiwarka mp3 prosił bym was o opinie co onej sadzicie ...

Reply to this topicStart new topic

Tatiana Okupnik, Jerdna z lepszych piosenkarek w Polsce.
Opcje

rafal1400

Nowicjusz
*

Grupa: Użytkownik

<
post 22.09.2007, 11:43
[+] Startowy.com | Post #1 |

Tak, tak wróciła, a jej solowa płyta "On My Own" pokryła się złotem. Wiele Osób kojarzy ją z czasów Blue Cafe jako skrzeczącą wokalistkę machającą pośladkami na prawo i lewo. tym czasem Tatiana pokazała się z innej strony, co prawda na jej płycie znajdują się mocniejsze rejestry jej głosu ale już nie "żabiaste"
Kawałki z płyty można posłuchać na merlin.pl link:

http://www.merlin.com.pl/frontend/browse/p...t/4,506779.html

Nowy teledysk do utworu "Keep It On The Low" - pokazuje nowe oblicze wokalistki:

http://pl.youtube.com/watch?v=Q948zhRZr1Q

a tu poprzedni singiel "DOn't hold back"

http://pl.youtube.com/watch?v=qP_SQV6ImI8

Tatiana wróciła całkiem odmieniona, lecz wiele osób nawet nie przesłucha płyty a krytykuje ją za "żabiasty" głos. Nadarzyła się okazja, żeby nagrać płytę w USA pod okiem Lenny?ego White?a. Więc czemu miała nie skorzystać? Powstała wspaniała płyta na poziomie światowym. Tatianie pomogli muzycy, którzy wcześniej współpracowali z wieloma artystami m.in: Madonną.
Polecam płytę, jest świetnie wydana, oczywiście tych, którzy sie są fanami tej muzyki i tego klimatu do niczego nie zmuszam;) Po prostu polecam, bo warto.

Autoryzowany Fan Club - www.fc-tatiana.bo.pl - Zapraszam do zapisywania siętongue.gif

Go to the top of the page

+Quote Post

Mr. Kontekst

<
post 22.09.2007, 11:43
Post #2 |

Quote Post

katla

Goblin Girl

Grupa: OFM - Moderator

<
post 22.09.2007, 14:21
[+] Startowy.com | Post #3 |

To bardzo dobrze, ze Tatiana pozbyla sie tego nosowego, afektowanego wokalu, ktory prezentowala w Blue Cafe, ale moim zdaniem w karierze solowej zupelnie brakuje jej osobowosci. Slyszalam kilka piosenek, glownie w roznych telewizjach sniadaniowych, gdzie zdarzalo jej sie je promowac, i zupelnie nic w jej wygladzie, zachowaniu, spiewie nie przykulo mojej uwagi. Dawniej wydawalo sie , ze Tatiana jest silna i przebojowa, a teraz wyszla z niej jakas nijakosc.

Nie watpie natomiast, ze plyta jest sprawnie wyprodukowana.

K.

+Quote Post

andypink

Floydofil

Grupa: Super Użytkownik

<
post 22.09.2007, 16:43
[+] Startowy.com | Post #4 |

nie wiem jakimi kryteriami kieruje sie autor tamatu wybierajac Tatiane na jedna z lepszych piosenkarek.
jest przecietna. kolejna kasia kowalska czy inna natalia kukulska

+Quote Post

rafal1400

Nowicjusz
*

<
post 22.09.2007, 18:15
[+] Startowy.com | Post #5 |

CYTAT(katla @ 22.09.2007, 15:21) *
Dawniej wydawalo sie , ze Tatiana jest silna i przebojowa, a teraz wyszla z niej jakas nijakosc.

Nie watpie natomiast, ze plyta jest sprawnie wyprodukowana.

K.

Rzeczywiście mogłaś to tak odebrać. Płyta od samego poczatku nie pasował do Polski. Te klimaty soulu i r&b wymieszane z popem - w Polsce ludzie tego nie" kupują". Do Polaków trafia bardzo nieambitna muzyka, wręcz oparta na dwóch-trzech nutach. Zdziwieniem było, że płyta pokryła się złotem.

A wracając do czasów Blue Cafe, Lider Blue Cafe Paweł Rurak Sokal miał duży wpływ na wszystkie stroje i to jak ma śpiewać + całe zachowanie scenicznel. Pasowało to do zespołu. Odeszła bo tego "nie czuła" i znudziło jej się to. Zresztą było widać jak Blue Cafe się wypala już w 2005 r. nie było to samo co w 2003/2004.

A płyta "On my own" warta przesłuchania. Gdyby została wydana za granicą odniosła by większy sukces niż w Polsce. Jak by tu ująć... hmmm "Cudze chwalicie, swego nie znacie"? Album świetny. Tylko miejsce wydania płyty i media + publiczność niestety nie ta...

+Quote Post

katla

Goblin Girl

Grupa: OFM - Moderator

<
post 24.09.2007, 07:59
[+] Startowy.com | Post #6 |

Nie zyjemy w jakims hermetycznym swiecie, i plyty zagraniczne sa u nas dostepne. Nie widze zadnej roznicy w "wyrobieniu" publicznosci. Widze zdecydowana roznice miedzy propozycja solowa Tatiany, a czolowymi dokonaniami swiatowego popu, ktorych slucham czesto i z wielka przyjemnoscia.

Piosenki niczym sie nie wyrozniaja, nie wpadaja w ucho, a wizerunek piosenkarki- wystepy na zywo, na festiwalach, w telewizjach sniadaniowych czy to, co mowi w wywiadach- zupelnie mnie nie zainteresowalo, nie przykulo uwagi. Image moze jednak sporo nadrobic, jesli muzyka jest na srednim poziomie. W tym sensie Blue Cafe mialo kilka dobrych pomyslow na Tatiane.

Ale ciesze sie, ze Tobie sie podoba, ze znalazles cos dla siebie, no i ciesze sie, ze Tatiana robi to, co zawsze chciala robic. To bardzo dobrze rolleyes.gif

K.

+Quote Post

dolerain

Początkujący
**

<
post 6.11.2007, 21:42
[+] Startowy.com | Post #7 |

ja jakoś za nią nie przepadałam w czasach blue cafe, nie mogłam się do niej przekonać. ale przesłuchałam płytke u kolezanki i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. do tego doszło, że jak zamawiałam książki w empiku to Tatianę sobie też zamówiłam smile.gif odebrałam chyba z tydzień temu i ciągle leci w kółko, naprawdę świetna płyta na bardzo wysokim poziomie.

+Quote Post

Konedd

Nowicjusz
*

<
post 24.02.2009, 15:12
[+] Startowy.com | Post #8 |

A to jej najnowsza piosenka . Nagrana z ... Wyclef'em Jean'em !!!! clapping.gif:" border="0" alt="clapping.gif" />

Polecam

http://www.youtube.com/watch?v=9oBthNcPY2g

+Quote Post

shisha

Początkujący
**

<
post 21.05.2009, 17:06
[+] Startowy.com | Post #9 |

moim zdaniem jest masa lepszych polskich wokalistek: Kayah, Steczkowska, Chylińska. Ale dobrze, że Okupnik nie śpiewa już niczym żaba cool.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

linki sponsorowane Dodaj link sponsorowany
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Akademia MDDP jeden z liderów branży szkoleniowej w Polsce zaprasza na kursy księgowe . Współpracują z nami najwyższej klasy prelegenci, których autorytet i doświadczenie są gwarancją praktycznej wiedzy.
TAXFIN.PL - portal profesjonalne wiedzy księgowego - Bezpłatne szkolenia - wypowiedzi najznakomitszych ekspertów - Artykuły pracowników renomowanych kancelarii
Peryskop.pl to pierwszy serwis zawierający miliony recenzji i opinii produktowych w Polsce. Umożliwia wyszukanie najlepszych produktów, które warto kupić.
Hotele, Hostele, Kwatery, Pensjonaty, Domki, Agroturystyka. Ponad 12 000 obiektów noclegowych. Polska, Słowacja, Czechy, Chorwacja, Austria, Węgry, Bułgaria..
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Pliki do pobrania
producent:Doctor Web, Ltd.
kategoria:Aplikacje zabezpieczające
rozmiar:22.95MB
wersja:[12.01.2009]
producent:Trend Micro
rozmiar:34.81MB
wersja:6.663.00
producent:Avira GmbH
rozmiar:25.17MB