Ogłszenia Pogoda Gry Konsole Strona startowa Pliki Forum Hosting Programy Hosting plików Ipla Film
  • 366 for tematycznych
  • 100 MB powierzchni na udostępniane pliki
  • ciekawe fora prywatne
  • e-mail 1 GB bez reklam dla zarejestrowanych
  • grupy znajomych

Login:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Ogłoszenie:
Problemy z logowaniem
+ Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ...
Ostatnie posty:
Starachowice[4FUN]@KampNO.pl
+ Ip: 91.199.22.92:27056 Nazwa: Starachowice[4FUN] Sloty: 16 Haslo: (cs) Platforma: Steam -Non Steam F...
Serwer [4FUN] www.u-dziobaka.tk
+ Śieć Serwerów U-dziobaka Śieć Serwerów U-dziobaka ...
HELP
+ Nie pamiętam wykonawcy ani utworu tylko część słów idą one mniej więcej tak "This is th...
wyniki ankiety izdebskiego
+ jakis czas temu internauci mogli wypelnic ankiete dot. zycia seksualnego i sieci. wyniki sa juz dost...

2 Stron V  12>  
Reply to this topicStart new topic

Problemy z pęcherzem
Opcje

xuxus

Początkujący
**

Grupa: Użytkownik

<
post 15.06.2009, 07:54
[+] Startowy.com | Post #1 |

Jak często musicie wychodzić do WC? ile razy w dzień a ile w nocy?
Czy miałyście zapalenia pęcherza?

Go to the top of the page

+Quote Post

Mr. Kontekst

<
post 15.06.2009, 07:54
Post #2 |

Quote Post

xuxus

Początkujący
**

<
post 22.06.2009, 08:45
[+] Startowy.com | Post #3 |

Czy nikt nigdy z Was nie miał problemu z pęcherzem?

+Quote Post

xuxus

Początkujący
**

<
post 29.06.2009, 07:34
[+] Startowy.com | Post #4 |

A jak często biegacie do toalety, średnio ile w ciągu dnia? czy w noc też Wam też sie zdarza?

+Quote Post

goodmonika

Początkujący
**

<
post 3.07.2009, 02:01
[+] Startowy.com | Post #5 |

Ja miałam raz zakażenie dróg moczowych.
Poznałabyś od razu. Ból był tak ogromny, ze nie moglam stac, omdlewalam, plakalam.
Ja chodze do toalety z 10 razy dziennie i raz w nocy

+Quote Post

piaskry

Początkujący
**

<
post 3.07.2009, 22:45
[+] Startowy.com | Post #6 |

Nie ma definicji zapalenia pęcherza, bo każdy może przechodzić to nieco inaczej - nawet bezobjawowo (ale to rzadko się zdarza).

Jeśli zbyt często oddajesz mocz, to nie musi oznaczać zapalenia pęcherza, bo przyczyny mogą być także inne - np. infekcja bakteryjna pęcherza lub nerek, kamica moczowa, zapalenie miedniczek nerkowych, refluks moczowy, cukrzyca, choroby kręgosłupa... - można byłoby długo wymieniać, ale lepiej iść do lekarza i zrobić podstawowe badania krwi i moczu.

Zdrowy człowiek nie powinien budzić się w nocy "na siusiu" podczas 7-8 (albo i dłużej) godzin snu.

+Quote Post

leica

Nowicjusz
*

<
post 12.07.2009, 02:21
[+] Startowy.com | Post #7 |

Był czas, że raz na trzy miesiące miałam zapalenie pęcherza, od czasu aż zaczęłam się lekko zakwaszać (np żurawiną) jest lepiej, żeby nie zapeszać, nie chorowałam już ponad pół roku smile.gif

+Quote Post

xuxus

Początkujący
**

<
post 7.09.2009, 01:14
[+] Startowy.com | Post #8 |

nie rozumiem w ogóle skąd biorą się te wszystkie infekcje pęcherza????
mieliście kiedyś robione cewnikowanie??

+Quote Post

xuxus

Początkujący
**

<
post 14.09.2009, 05:27
[+] Startowy.com | Post #9 |

ponoć żurawina jest dobra na wszystko, można to kupić w tabletach?

+Quote Post

xuxus

Początkujący
**

<
post 21.09.2009, 05:42

bo sok nie należy do najtańszych !!!

+Quote Post

Kamyk

GERY.PL

Grupa: Administratorzy

<
post 21.09.2009, 06:03

CYTAT(xuxus @ 14.09.2009, 06:27) *
ponoć żurawina jest dobra na wszystko, można to kupić w tabletach?

Po co Ci żurawina w prochach, skoro masz to co Ci natura dała.
Jeśli zamiast żurawiny wolisz brać chemię żurawinopochodną, to lepiej nie brać nic.

Często oddawanie moczu może być (choć mogę się mylić) oczyszczaniem organizmu. Organizm wypłukuje z ciała zbędne zalegające substancje które mogły się uzbierać miesiącami. Dlatego ważne jest, aby w tym czasie nie truć się wspomnianymi prochami żurawinopochodnymi. Pozwól organizmowi się zregenerować, nie ingerując w to.

+Quote Post

xuxus

Początkujący
**

<
post 28.09.2009, 04:52

to fakt po co łykac tabletki żurawinowe jak się ma naturalną np.suszoną albo polecam picie zielonej a nie czarnej herbaty, ale co z tym cewnikowaniem?

+Quote Post

foczka

Zaawansowany

Grupa: Stały bywalec

<
post 29.09.2009, 11:51

lepiej tabletki, bo suszona ma masę cukru w sobie... a cukier też jest pozywką... picie żurawinowej herbaty już lepiej a juz z wyciśnietą cytryną w środek super. miałam raz zapalenie pęcherza, to mi lekarka kazala dużo pić, sikać i profilaktycznie żurawinkę jeść a w aptece z kolei mi farmaceutka jeszcze poeciła lacibios femina dla kobiet

+Quote Post

xuxus

Początkujący
**

<
post 4.10.2009, 21:49

CYTAT(foczka @ 29.09.2009, 11:51) *
lepiej tabletki, bo suszona ma masę cukru w sobie... a cukier też jest pozywką... picie żurawinowej herbaty już lepiej a juz z wyciśnietą cytryną w środek super. miałam raz zapalenie pęcherza, to mi lekarka kazala dużo pić, sikać i profilaktycznie żurawinkę jeść a w aptece z kolei mi farmaceutka jeszcze poeciła lacibios femina dla kobiet

a jak długo Ci się to zapalenie utrzymywało???

+Quote Post

xuxus

Początkujący
**

<
post 12.10.2009, 05:47

nim uzyskam odp.
to jestem ciekawa jak często oddajecie mocz, ile razy dziennie? czy uważacie ta ilość za małą czy dużą?

+Quote Post

xuxus

Początkujący
**

<
post 19.10.2009, 05:26

Prosze Was o odpowiedź na to może dziwne pytanie ale mam problem i dlatego pytam?!!

+Quote Post

2 Stron V  12>
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

linki sponsorowane Dodaj link sponsorowany
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Super Zmysłowa Bielizna, Krople i Tabletki na Podniecenie, Akcesoria i Filmy Mocno Erotyczne. Extra Centrum dla Dorosłych. Dla Każdego 2 Filmy Gratis!!!
polscy chorzy na mukowiscydozę czekają na twoją pomoc. Wesprzyj Fundację MATIO w niesieniu pomocy na rzecz chorych dzieci i dorosłych na nieuleczalna chorobę.
Oferty Noclegów na wczasy, wakacje, urlop nad morzem w Polsce: Władysławowo, Kołobrzeg, Ustka, Międzyzdroje, Jastarnia, Jastrzębia Góra, Hel, Gdynia, Sopot.
Akademia MDDP jeden z liderów branży szkoleniowej w Polsce zaprasza na kursy księgowe . Współpracują z nami najwyższej klasy prelegenci, których autorytet i doświadczenie są gwarancją praktycznej wiedzy.
TAXFIN.PL - portal profesjonalne wiedzy księgowego - Bezpłatne szkolenia - wypowiedzi najznakomitszych ekspertów - Artykuły pracowników renomowanych kancelarii
Peryskop.pl to pierwszy serwis zawierający miliony recenzji i opinii produktowych w Polsce. Umożliwia wyszukanie najlepszych produktów, które warto kupić.
Hotele, Hostele, Kwatery, Pensjonaty, Domki, Agroturystyka. Ponad 12 000 obiektów noclegowych. Polska, Słowacja, Czechy, Chorwacja, Austria, Węgry, Bułgaria..
Linki. sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Pliki do pobrania
producent:MediaInfo
kategoria:Multimedia
rozmiar:1.84MB
wersja:0.7.29
producent:Maxthon
kategoria:Przeglądarki
rozmiar:6.36MB
wersja:2.5.12.4513
producent:Microsoft Corp.
kategoria:System
rozmiar:9.37MB