| VOD | Ogłoszenia | Pogoda | Gry | Konsole | Strona startowa | Pliki | Forum | Hosting | Programy | Hosting plików | Ipla Film |
| Ogłoszenie: |
|---|
Problemy z logowaniem Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ... |
| Ostatnie posty: | |
|---|---|
co można zrobić z sera pleśniowego? dzięki za pomysły, wykorzystałam oba już wcześniej - ten naturalny camembert zrobiłam w panier... | GeForce GT 220 1GB Witam mam problem Pc nie może wyszukać tv który jest podłączony do karty graficznej posiadam ... |
Jak rozebrać nierozbieralną koleżankę ? http://brio11.u.re.pl/blog/czytaj/2322.html najlepszy sposób | Wybór lustrzanki Kamyk, ja mam Chrome i działają mi bez problemu A co do samych aparatów, to myślę że w tej ... |
![]() ![]() |
Demo 2007, tri new sonx |
|
Dangerous Kitchen Cook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Użytkownik |
![]() |
London Fairy
Other Mother Long Time No Sleep Komu się nie chce ściągać można posłuchać na MAJSPEJSIE Nagrane w składzie (od lewej): Ringo / Napalm / Katla / Gambit / Basik
-------------------- |
||
|
|
|
|
![]() |
|
||
|
|
![]() Mega Gaduła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Użytkownik |
![]() |
Dobre to!
|
||
|
|
|
Goblin Girl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: OFM - Moderator |
![]() |
o kurcze, to JUŻ!
Kat. -------------------- -dlaczego Jezus chodził po wodzie?
-Bo co ma wisieć nie utonie. http://www.forum-muzyczne.net/index.php?showtopic=98042 |
||
|
|
|
Timoniasty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: GeryModsTeam |
![]() |
nie no... \m/ zajebyste, nic dodać, nic ująć!
-------------------- |
||
|
|
|
Weteran Forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator |
![]() |
Bardzo dobra muzyka. Wokal troszkę mi się nie podoba, ale to u mnie kwestia drugorzędna. Naprawdę kawał dobrej muzy z tego będzie jak znajdziecie sobie jakiegoś producenta co to porządnie poskłada, ale to niestety kwestia ekonomiczna. ;/
Jak wydacie płytę, to kupie. -------------------- Odkryłem spisek --->Kliknij<---
|
||
|
|
![]() Gaduła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Użytkownik |
![]() |
Nie musimy wydawać płyty, żeby można ją było kupić
No a tak poza tym, to cieszę się, że singielek się podobuje -------------------- ========================
"Once again I fall into the abyss, Of mental leprosy, Mirror of behaviours" |
||
|
|
|
Goblin Girl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: OFM - Moderator |
![]() |
ale największy problem sprawia mi Katla, chwilami jej śpiew mi się wydaje cudowny, a chwilami mocno irytuje ja zawsze sprawiam problemy ...wiadomo, ze jestem wokalistką wybitną inaczej tzn. goblinska. A gobliny sa piekne i ohydne zarazem!!! ...ale ubóstwiam śpiewać, i nawet z mojej urny będą dobiegać melodyjki. Thats a promise. p.s. te wokale nagrywane byly raptem w pare godzin, wiec mnie tez kilka rzeczy irytuje...No ale taki juz urok demówek. -------------------- -dlaczego Jezus chodził po wodzie?
-Bo co ma wisieć nie utonie. http://www.forum-muzyczne.net/index.php?showtopic=98042 |
||
|
|
|
Dangerous Kitchen Cook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Użytkownik |
![]() |
śmierdzi mi Soundgarden Niedościgniony wzór -------------------- |
||
|
|
![]() ![]() |