• 365 for tematycznych
  • 100 MB powierzchni na udostępniane pliki
  • ciekawe fora prywatne
  • e-mail 1 GB bez reklam dla zarejestrowanych
  • grupy znajomych

Login:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Ogłoszenie:
Problemy z logowaniem
+ Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ...
Ostatnie posty:
Notebook
+ w zupełności wystarczy do takich zastosowań
de'Broglie
+ Wzór de Brogliea lambda = h/p gdzie h-stała Plancka,p-pęd cząstki ale p = m*v więc lambda = ...
Public Relations
+ hey mam ochotę studiować Public Relations na Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu jednak mam o...
pros zę o pomoc
+ Witam. Otóż mój problem polega na tym, że podczas wzwodu (nie zawsze, tylko w momencie kiedy si...

Reply to this topicStart new topic

Beznadziejna sytuacja..., xx
Opcje

on1989on

Nowicjusz
*

Grupa: Użytkownik

<
post 15.11.2008, 01:14
[+] Startowy.com | Post #1 |

Witam. Pewnie jest kilka tematów o podobnej tematyce ale naprawdę jestem zniechęcony już szukaniem i jestem u kresu wytrzymałości psychicznej... Więc teraz wam streszczę moją historię

otóż mam 19 lat i mam niesłychany problem ponieważ w kontakcie z moją partnerką nie mogę dostać erekcji. Byłem z tym u lekarza(urologa) ale jedynie co mi powiedział to że problem leży w mojej psychice i że jak się to nie będę miał żadnych problemów. Dzisiaj miało dojść do kontaktów seksualnych z moją partnerką i tu kolejna porażka... Nic... jak leży tak leżał... Jeśli wam się ciśnie na ustach że mnie ona nie pociąga to jestem w błędzie bo naprawdę chciałbym z nią zacieśnić nasze stosunki płciowe ale to nie jest możliwe:( naprawdę proszę o poradę bo nawet nie wiem co mam z tym zrobić... Problem powtarzał się wielokrotnie i już mam serdecznie tego dośćsad.gif

Go to the top of the page

+Quote Post

Mr. Kontekst

<
post 15.11.2008, 01:14
Post #2 |

Quote Post

Umbriel

PanDemonAeon

Grupa: Super Użytkownik

<
post 17.11.2008, 07:43
[+] Startowy.com | Post #3 |

Hmm...dziwne..w wieku 19stu lat powinien stawać przy silniejszym wietrze.
A poważnie mówiąc to skoro urolog nie wykrył żadnych defektów - pozostaje Ci seksuolog. Radzę jak najszybszą wizytę, bo coś jest wybitnie nie tak.
Swoją droga, skoro dziewczyna Ci się podoba, to czym się aż tak denerwujesz? Jeśli to Twój pierwszy raz, to po prostu powiedz jej o tym - nie będzie oczekiwać popisu na miarę Cassanovy. Puść jakąś relaksująca muzykę, zacznijcie się całować, przytulać, pieścić. Sprawdź, czy to pomoże. Może po prostu usiłujesz za szybko i nagle. Poproś dziewczynę, żeby i ona pieściła Ciebie. Za mocno się starasz, wyluzuj. Pozwól organizmowi działać spokojnie devil2.gif

+Quote Post

piotrs1978

Mega Gaduła

Grupa: Super Użytkownik

<
post 18.11.2008, 22:09
[+] Startowy.com | Post #4 |

CYTAT(on1989on @ 15.11.2008, 01:14) *
Witam. Pewnie jest kilka tematów o podobnej tematyce ale naprawdę jestem zniechęcony już szukaniem i jestem u kresu wytrzymałości psychicznej... Więc teraz wam streszczę moją historię

otóż mam 19 lat i mam niesłychany problem ponieważ w kontakcie z moją partnerką nie mogę dostać erekcji. Byłem z tym u lekarza(urologa) ale jedynie co mi powiedział to że problem leży w mojej psychice i że jak się to nie będę miał żadnych problemów. Dzisiaj miało dojść do kontaktów seksualnych z moją partnerką i tu kolejna porażka... Nic... jak leży tak leżał... Jeśli wam się ciśnie na ustach że mnie ona nie pociąga to jestem w błędzie bo naprawdę chciałbym z nią zacieśnić nasze stosunki płciowe ale to nie jest możliwe:( naprawdę proszę o poradę bo nawet nie wiem co mam z tym zrobić... Problem powtarzał się wielokrotnie i już mam serdecznie tego dośćsad.gif

CYTAT(Umbriel @ 17.11.2008, 07:43) *
Hmm...dziwne..w wieku 19stu lat powinien stawać przy silniejszym wietrze.
A poważnie mówiąc to skoro urolog nie wykrył żadnych defektów - pozostaje Ci seksuolog. Radzę jak najszybszą wizytę, bo coś jest wybitnie nie tak.
Swoją droga, skoro dziewczyna Ci się podoba, to czym się aż tak denerwujesz? Jeśli to Twój pierwszy raz, to po prostu powiedz jej o tym - nie będzie oczekiwać popisu na miarę Cassanovy. Puść jakąś relaksująca muzykę, zacznijcie się całować, przytulać, pieścić. Sprawdź, czy to pomoże. Może po prostu usiłujesz za szybko i nagle. Poproś dziewczynę, żeby i ona pieściła Ciebie. Za mocno się starasz, wyluzuj. Pozwól organizmowi działać spokojnie devil2.gif

Jeżeli nie seksuolog, to może też pomóc Ci psycholog. Umbriel ma rację -za bardzo się stresujesz całą tą sytuacją. Wyluzuj się trochę. Przed aktem miłosnym polecam jakąś dobrą, ale lekką kolację przy świecach, lampkę szampan czy też wina. Nie możesz być stremowany. Musisz też uzbroić się w cierpliwość.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

linki sponsorowane Dodaj link sponsorowany
Linki sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl
Licytuj i wygrywaj codziennie do wygrania laptopy, aparaty, telefony, kamery, telewizory, artykuły prezentowe i wiele innych atrakcyjnych przedmiotów. Zapraszam
profesjonalne wybielanie zębów lampą - zobacz film na stronie. W ofercie również implanty, ortodoncja, stomatologia estetyczna. Stomatologia Warszawa ANIDENT.PL
Znajduj, oceniaj i komentuj ciekawe strony internetowe w katalogu Gwiazdor!
wycieczki last minute
Hotele, Hostele, Kwatery, Pensjonaty, Domki, Agroturystyka. Ponad 12 000 obiektów noclegowych. Polska, Słowacja, Czechy, Chorwacja, Austria, Węgry, Bułgaria..
Kroll Ontrack, światowy lider informatyki śledczej i odzyskiwania danych, przywracamy dane bez względu na uszkodzenie i rodzaj nośnika. Masz nas oddanych 24/7
Linki sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypozycjonowanie Twojego serwisu. Dowiedz się więcej o linkach sponsorowanych w Gery.pl

© Copyright by GERY.PL Sp. z o.o., Wrocław 2008. Wszelkie prawa zastrzeżone